7.  spillerunde. Små vinterligt, regler m.m.
  Vi ankom alle i regn, hagl og torden. Vinteren nærmer sig. Men som så ofte før, ovenover skinner solen. Den kom da vi slog ud på hul 1. Enkelte byger fik vi hen af vejen, men tåleligt.

5 mand var mødt frem til de første 9 huller. 2 mand havde andre gøremål til de sidste 9 huller.

18 huls banen er pr. 1. december blevet til vinterbane med vinter tee og vinter greens.
Vi var alle enige om at vi så snupper 9 huls banen, hvor der spilles normalt spil til sommergreens.

Vi var dog ikke alene. Flere af de normale søndagshold tog ligeledes 9 huls banen.

Dagens slag slog Ole atter engang. Allerede på hul 3 kom det. Fuld hammer med 3 køllen - Ca. 8 frem og ind i et træ. På forunderligvis blev bolden liggende på 2 små tynde kviste. Fotolink Han havde dog ikke lyst at forsøge med et 2. slag til den bold - piveskid ;-) Valgte at slå en ny.

Tættest hul 8. Ingen ramte green.
Længste drive hul 9: 3 mand på fairway. Undertegnede et mulehår længere end de andre.
Tættest hul 10. At vi var varme hjalp ikke. Bolde alle andre steder end green.

Undertegnede havde en god dag og er vinterreguleret 0,3 ned. Ændrer ikke ved antal tildelte slag.

Regler: Vi har tidligere vedtaget vores egne specielle vinterregler. Men vi har alle stiltidende brugt klubbens. Oplæg på fairway og nix weiter.

Det er i forvejen lidt svært at spille under de nuværende baneforhold. Vi får intet foræret. Når bolden ligger næsten under jorden, går det udover banen, pløret bold - hvor man slår jord/sten ind i bolden. D.v.s vi ødelægger faktisk boldene.

I vores regler står "oplæg overalt/rense bold" der er frit valg. Synes vi skulle bruge det. Bunkers er jo stadig til og spille fra, men også her har man frit valg efter vores regler. Lad dem som spiller aftale fra gang til gang inden man slår ud, hvad man gør. Både for banen, værktøjets og boldenes skyld.

Note: I resultatlisten for den gennemgående turnering, er der link på hvert navn. Under det link skulle ens scorekort gerne komme frem. Har slettet de foregående år, så det kun er for den igangværende turnering som kan ses.
 


Hygge/Fore
Webmaster.