Så blev der spillet hulspil af alle.

Alle fremmødt, så det planlagte spilleforløb kunne følges til punkt og prikke. Fortræffeligt vejr. Lidt vind - 4-6 m/s og sol på næsten hele runden. Desværre var det blevet frostvejr ud på morgenstunden og efter lidt diskussioner om vi skulle spille 9 eller 18 huls, blev det besluttet af hensyn til banen, at vi tog 9 huls. I bagklogskabens lys, var det den rigtige beslutning, da enkelte greens var lidt frosthårde.

Hvis der skal kåres en dagens vinder, må det blive 9-jernet. 2 matcher og 2 sejre. Lige efter ham må det blive Ole med en vunden og en "deler".

Sidste uges altoverskyggende Ervin, fortsatte sit blændende spil, lige indtil matchen mod undertegnede var forbi på hul 7. Udraderet med 4-2. I matchen mod Ole, fortsatte han stilen og var han oppe med 2 efter 2 huller. Birdie på hul 11 (hul 2). Men derfra blev det så hverdag igen og det gik lidt ned af bakke og matchen endte 2-1 til Ole.

Ole har fået en dum vane. Han stjæler alle ekstra point. Således også idag. Både drive og nærmest hul. 10 ekstra ialt til dato. Det må nærme sig en rekord og sæsonen er lang endnu. Det ender jo med at han kan nøjes med at tage ud og slå de 2 slag pr. søndag.

Undertegnede var lidt tæt på en tangering af Ervins fine stime sidste søndag. Det blev dog kun ved et enkelt eagleput på 4 meter, som endte med en givet birdie. Ialt 3 af slagsen blev det til. 2 i rap på hul 11 og 12, men det var ikke nok til at vinde hullerne. Begge blev delt, da Jimmi som var modstanderen, lagde ud med 3 par. Når birdie ikke er nok til at vinde huller, river man sig sku lidt i håret.

Nå de næste 4 uger er undertegnede sat uden for indflydelse og anarki vil trives, forlyder det. Ikke nok med det, men der er blevet fortalt ufattelige historier om hvad jeg bliver udsat for i det afrikanske. IS (ikke dem man normalt spiser med velbehag), ebola, aids og ikke mindst masser af lynmaver, store propper som skal medbringes til r...hullet. For ligesom at understrege alvoren i det, fik jeg lige en afskedsgave:


Ak ja. En lokumsrulle og 3 propper. Får jeg brug for propperne kan jeg jo så sige at jeg skider på Flemming Schmidt. Hans logo/navn står på propperne. Lieber hern Schmidt, noget med et overbooket fly i marts 2014. Så var det 1-1. Nu har du lidt tilgode ;-)
Jeg takker for omsorgen og tør sku næsten ikke tage afsted.

Per har lovet at samle op på resultater og organisering af spillet. Hans ord burde være lov. 9-jernet har lovet at lave referater og ellers gøre som der bliver sagt.

Sendes til undertegnede som forsøger at opdatere web dernede fra. Men forvent ikke det lykkedes til samme punktlighed som vanligt. Navnlig ikke hvis nettet er som I fortæller. Foregår via et 2400 baud modem, som alligevel ikke kan få forbindelse.

Spilleplanen er opdateret med sph som er gældende i eftermiddags den 4. januar 2015.
Kommer der en års regulering inden næste lørdag, opdateres den. Det må Per have indflydelse på.

Siden med vinter hcp er opdateret, på grund af brok. Ligeledes siden "Spillere".

På grund af alle de negative røster, håber jeg I bliver begravet i sne fra og med næste søndag, samtidig med 20-25 grader i Tunesien :-)

ses..

/web