17.  Spillerunde - Vi valgte helt rigtigt og samtidig drønhamrende ærgerligt....


Til dagens runde havde vi valgt Barløseborg Golfbane, dels p.g.a. spil til sommergreens, dels på grund af meget mindre sne i den retning.

Det viste sig at være aldeles perfekt. Banen stod stort set som da vi spillede Langeland den 3. marts. Vejret var nøjagtig magen til. Derfor også møjhamrende ærgerligt at vi kun var 2 mand til start. Greens er som Langelands. Helt tætte, men lidt langsomme. Vi kunne komme rundt i sutsko uden at blive våde.

Det var rigtig golf, når ellers bare vores køller ville, som vi ville have dem til. Det svigtede så lidt indimellem, så et par skovture og et par mistede bolde i vand, måtte vi så leve med. Men det var alle pengene værd...

Så meget, så både Flemming og undertegnede har planlagt en tur derhen imorgen igen. Vi satser på at køre ved middagstid fra Kjær.

KAN ANDRE MÅSKE LOKKES? Så vidt jeg ved er greenfee lidt højere pr. 1. april.

Om spillet kan nævnes, selvom det ikke har nogen betydning for det samlede.
Vi delte æren. Flemming tog for 9 med 14 point undertegnede 13. Bag 9 var der større forskel, hvilket nok skyldes Flemmings lidt dårlige fysiske form. Han var møjtræt.
Flemming 8 point og undertegnede 17. Nærmest hul: Ingen ramte. Der var ellers en rigtig major green at slå efter. Ren Ø green med bro over. Længste drive tog undertegnede.

Men imorgen får banen bank............. Kom ind i kampen folkens, foråret er tæt på.

Hygge
/Webmaster.