16.  Spillerunde - Vejr, bane og selskabet var bare perfekt denne skønne forårsdag.


P.g.a. af vores egen banes beskaffenhed, is, sne og vand en del steder, var der foretaget en flertals beslutning om at Langeland kunne være et godt sted at spille.

Banen stod aldeles kanon for årstiden. Man kunne gå rundt i "sutsko" uden at få våde tæer. Greens var hele, uden huller. En anelse langsomme, men det var ens på alle huller.

Vejret var ligeledes perfekt til golf. Ca. 4-7 grader. Fuld sol og en frisk brise fra start omkring 5-6 m/s faldende til 2-4 m/s.

Vores gæster, Lars og Thomas faldt fint ind i gruppen og placerede sig elskværdigt i midten af "feltet". De skal så absolut være meget velkomne igen. Gerne næste søndag.

Overdommeren har gransket scorekort/hcp/sph og der er fundet en enkelt fejl. Ervin er tidligere i denne vinter, hcp reguleret, fra 13,7 til 13,1. Han har spillet (i god tro), under sph 12.
Men 13,1 giver kun 11 slag på  banen. Så Ervin fratrækkes 1 point på bagni og havner således efter Ole og Flemming på bagni.

Dagens resultat i stableford. (Vores specielle pointsystem/resultat står hvor det plejer)

Niels 37
Per 32
Ervin 30
Thomas 28
Lars 27
Ole 25
Palle 25
Flemming 24

Så må der påstår redaktøren....... og det gør han da med glæde....

Ekstra score:
Webmasteren tog nærmest hul 2.
Længste drive hul 10, som så ofte før: Ole
Per nærmest hul 16. Ja det er jo også som det plejer.

Af hensyn til 9-jernet, var banens 2 korteste huller valgt til ekstra scores idag. Har ikke hørt referat fra 9-jernets 4 bold, men antager at han har slået for langt......

Da redaktøren brugte et enkelt slag for lidt, justeres han 0,2 ned og mister et slag på 9 huls banen....... Pis.....

Til slut skal der lige lyde en tak til Thomas, for at snuppe en rask løbetur efter en eller andens 56 graders wedge ;-)

Hygge
/Webmaster.