13. Spillerunde - Simgolf.

Alt tydede på en runde "rigtig golf" denne weekend. Tø hele ugen, men der var lovet frostgrader de sidste 2 dage op til søndag. Derfor blev der booket til simgolf i god tid. Undertegnede troede det ville blive muligt med rigtig golf. Set i bakspejlet var det godt det blev simgolf.

Lørdag havde "moone mesteren" også kaldet 9-jern, tudejern lagt en udfordring på mail til de medlemmer som havde lyst til at få røvfuld. Palle og undertegnede tog udfordringen op og 9-jernet måtte notere et knebent nederlag. Heldigvis - for ellers havde resten af søndagen ikke været meget værd ;-)

Han havde denne søndag det helt store smil på, for banen (Kapalua) blev i den grad brændt af.

41 point blev det til. Undertegnede var egentligt slemt tilfreds med en runde i 35, men det rakte sku ikke engang til en 2. plads. Den tog Per i beskedne 37 point. Fiflere.......
Heldigvis mistes der nu slag for de 2 ubeskedne herrer. Og dog.
Efter at have opdateret vinter hcp listen kan det konstateres at Per lige nøjagtig vidste hvor meget han kunne tåle uden at skulle reguleres. 0,3 point gør at han bevarer henholdsvis 7 slag på 9 huls og 14 slag på 18 huls. 9- jernet derimod - he, he, mister 1 slag på 9 huls og 2 slag på 18 huls. D.v.s fremover indtil videre - 11 på 9 huls og 19 på 18 huls bane.

Det forlyder at 9-jernet sjældent fik brug for putter. Det var ind og derefter en givet. Mente ellers det var målet for 2013 sæsonen. Det er så allerede nået. Hvad ender det dog ikke med.

Troede ikke det var muligt at miste bolde ved simgolf. Men på helt fabelagtig vis lykkedes det Ervin at slå en bold væk....... Helt kanon. Her skal vi åbenbart også vende os til at have ekstra bolde i baggen.

Som om Per ikke havde point nok, ja så tog han da lige de 2 ekstra point for nærmest hul.
Undertegnede fik et lille plaster på såret i kraft af længste drive.

Det er stadig foreløbig udsigtsløs vinter. Vi satser på rigtig golf næste weekend og så tager vi simgolf i spil igen til søndag den 17. januar, hvis vejret ikke vil som vi vil.
 


Hygge/Foooore
Webmaster.