8. runde i vinterturnering 2018/19.

6 tilmeldte Tee-Clubbere og 2 gæster.

Vejret: SKOD-SKOD og lortevejr. 6-7 grader, vind 5-7 ms, let regn på de første 9 huller, mere regn på de næste 6 og ned i stænger på sidste 3. I hvert fald for sidste bolden.

Lidt kaos omkring starttidspunkt. Kenneth greenkeeper havde blokeret tiderne indtil første tee tid kl. 09:32. Krikand havde travlt og skulle rundt i en fart, så han fik organiseret en bold i den blokerede tid. Bolden bestod af Krikand, Ole, Palle og Jimmi.

9-jernet, Ervin og undertegnede ventede til 9:32, da Steffen var tilmeldt, men han havde ikke tjekket golfbox og troede det var kl. 10.00. Han dukkede så op da vi skulle slå ud på hul 5.

En HELT udsædvanlig ting skete idag. Normalt er søndags proceduren for Kjøbenhavneren, at bageren skal besøges, morgenkaffen indtages stille og roligt, mens avisen læses. Så løber tiden jo. Kjøbenhavneren plejer jo således normalt at dukke op ganske få min før TEE-OFF.

IDAG VAR  HAN FØRSTE MAND PÅ ANLÆGGET. Han var lidt stolt over præstationen.

Hul 2: Ole en kraftig slice som han forventede at skulle spille videre fra fairway hul 6 på 9 huls banen. Men det blev en rigtig "Ervin". Den havde ramt et træ og lå 30 m længere fremme end alle de andre og så på den rigtige fairway.

Hul 3. 9-jernet snuppede 2.slag på den, men Ole (som er uden for den konkurrence) lagde bolden tæt på pinden og snuppede en birdie på det hul.

Hul 6: Her var det Jimmi som lagde den tæt på og tog birdien.

Hul 7: Undertegnede ramte perfekt med 5 køllen og 3. slaget tæt på pind. Birdie.

Hul 16: Ervin fik sendt drive højt op og ind over skoven i venstre. Norm for Ervin er jo et træ og ind på fairway igen. Denne gang svigtede skovtrolden.

Det er jo før set at 9-jernet kan 4 og 5 putte fra ganske kort afstand. Idag sad putteren bare lige i skabet. Den var udsædvanlig sikker. Alt fra 5 m og ind sad midt i koppen. Det samme gjorde sig gældende for Ervin, bortset fra en enkelt eller to.

Dagens topscorer var Jimmi med 33 point. 9-jern og undertegnede derefter med 28 point.

Kjøbenhavneren og frue smutter nu til Tenerife og han er tvivlsom resten af året.

Vi fik ikke sludret om næste uges runde, men fornemmer at folk helst vil spille hjemmebane, så længe det er til sommergreens.

Er banen åben næste søndag, spilles den. Undertegnede booker tider til de tilmeldte.

Vær opmærksom på at første ledige tee-tid er 09:32


Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............