Tee_Club Tour 2011.         
 


Hvem havde drømt om det.... 2 rigtige sommerdage med 25 grader, sol, vindstyrke 0-2 sek.m.

Datoen kunne ikke være mere velvalgt til Touren. Første spillested lørdag var henlagt til Comwell Kellers Park ved Vejle. Nødløsning da den oprindelige bane ikke havde det så godt på grund af sommerens megen væde. Desværre vidste vi ikke at de lige havde "prikket" Det var ikke særlig sjovt at putte på. Ingen nedsat greenfee på grund af dette.

Men trods alt fik vi en rigtig fin runde med gode scores. Flemming i top med 37 og nyt handicap. Flemming mistede sit 9 jern på runden. Han havde brugt det flere gange. Vi spurgte de efterfølgende bolde om de havde set det. Men nej. Overvejede at købe et nyt til spillet dagen efter.

Nissen må have været tidligt på færde. På bagsædet lå Hr. Schmidt´s 9 jern...... Nå men puttekonkurrencen tog Flemming sig også af. Så han kunne sove i forvisning om at Toursejren var inde for rækkevidde.

Vi dog videre til Korning Kro for videre forplejning og overnatning. Rigtig godt sted, fin mad og super betjening.

Lørdag aften afholdt vi vores årlige general forsamling hvor vi havde enkelte punkter på dagsorden. Årets Tee-Clubber skulle kåres. Modstræbende modtog undertegnede den igen.

Der er desværre frafald blandt medlemmer til vintergolfen. Nogle mangler tid, en enkelt har mistet lysten.
Nye medlemmer ønskes. Vi har justeret regler lidt, som det kan læses på siden "Om tee-club".

Vi har navne på 2 mand som gerne vil være med og de passer perfekt ind i teamet efter vores bedste overbevisning. De tåler lidt lir og mobning og står bestemt ikke tilbage for at give igen af samme
skuffe ;-)

Ligeledes er justeret lidt på vinterregler. Sidste år blev der lavet vinter-tee-steder ud for rød Tee. Vintergreen flyttet langt ind i banen. Det bevirkede at green på et par 4 hul kunne nås med et godt jernslag. Hvis tilstandene bliver sådan igen, spilles der med 3/4 handicap.

Søndag. Et kanon morgenmåltid og så afsted til Stensballegaard, desværre tåget da vi tog fra kroen, men solen brød igennem ved ankomst. Stedet er bare "KLASSE" Årets golfoplevelse, intet mindre. Vi var enige om at denne bane rangerer højere end Lübker.

Den er lang og vi var på en enkelt bjergvandring som virkelig trak søm ud. Men hvilket view viste sig på hul 9. Kan ikke beskrives, det skal opleves. Kan samlignes lidt med hul 9 på vores egen 9 huls bane. Men gang det med 10. Udsigt ud over Horsens, banen og et rigtig flot par 5 hul. Håber en af deltagerne sender et billede fra dette pragtfulde hul.

Hans havde desværre problemer med arm/albue og stoppede efter 9 huller. Spillet på denne udfordrende bane var næsten ligeså godt som dagen i forvejen. Niels/Ole fulgtes pænt af hele vejen og sluttede i 33/32 point. Flemming var med indtil sidste 9, men træthed og presset blev sikkert for stort ;-)
Planen var at vi skulle afslutte med en puttekonkurrence. Det blev ikke til noget. Alle holdt deres mund incl. undertegnede. Der var IKKE mere at gøre med. Vi var rigtig trætte.

Resultater findes andet sted.


Vi glæder os allerede til næste års TOUR. Vi snakker stadig om de svenske baner?????

Hygge/Fore
Webmaster.