19. runde i vinterturnering 2013/14.

6 Tee-clubber og en enkelt gæst (Nis Larsen) deltog til dagens menu som var "svensk pølseret - nej slagspil fra rød tee", samt et par små skarpe og øl i en linde strømme.

Det sidste stod Lars for, grundet den lille klemme han havde forvildet sig ind i, fra sidste weekends spil. Tak for det.

Vejret var igen med os. Ingen regn, 3-5 m/s. En lille smule solstrejf og 4-7 grader.

Bold 1 bestod af Per, 9-jernet og Lars. Der var manipoleret en lille smule med holdsammensætning. Skyldes kraftige ytringer fra alle 3 på Doodle. Det lod til at Lars havde den bedste psyke og gav de 2 øvrige røvfuld, ja alle 6 (næsten)...

Lars gik i -2 brutto på forni og dermed en 29´er netto. Omregnet til stableford var det 22 point. Der gik derfor lidt HJO i på bag 9 med kun 16 i stableford. Men han reguleres for de 2 point. Lars havde 3 birdies på for 9, ingen på bag 9. Web havde 2 birdies. En på for 9 og 1 på bag 9. Tog hulkant for eagle på hul 12, istedet en givet birdie.

Per havde et birdieput som lagde sig tilrette på hulkant. Det skulle der tages et billede af mente "slowhand", mobil skulle findes, pakkes ud og der skulle lines op, men ak, inden alle forberedelser var gjort, var bolden faldet i ;-) Der var dog enighed om at der nok var gået en del mere end 10 sekunder som reglerne foreskriver. Så en par til Per.

Kl. 19.03 Så dumpede der lige et billede ind, det korrigerer så ovenstående tekst, men da slowhand har taget det, så kan der næppe være tvivl om at 10 sek er gået.Netto score: Lars 64, 9-jern 67 og 71 til web.
Længste drive og nærmest hul. Ja Lars havde jo dagen, så han tog begge.

Det vildeste der skete i bold 2, bestående af Palle, Ervin og web, var nok diskussioner om hvornår bold 1 ville lukke igennem. Det skete ikke... Ligeledes var der en del brokkeri når der blev 3 puttet fra 75 cm.

9-jernet har været igang med tøj projekt og fundet noget som der er enighed om. Han fortsætter action på det.

Per har lavet/ laver turnerings opsætning for vores tur i det spanske.
Kommer på nettet, om det er her eller et andet sted blev jeg ikke lige klar over.
 
Denne side opdateres muligvis, hvis 9-jernet som lovet byder ind med lidt.

Ses næste søndag.
/web