12. runde i vinterturnering 2015/16.

Vejret: 4-5 minus grader og 10-15 m/s. Med chill factor svarende til minus 15-20 stykker. Betyder ingenting for Tee-Clubbere. Hårde hunde som kæmpede røven ud af bukserne og med dug på brillerne. Enkelte synes dog det var en anelse koldere end vi har været vant til. Men dejlig frisk vejr ovenpå jul og nytåret.

Runden var henlagt til Faaborg, da der endnu er vand problemer på vores egen bane.
Dagens spilleform var Texas scramble, da vi var fuldtallige. Per havde sat hold og for lige at citere Per fra doodle:

"Ja så bliver det som sidst, aldrig ændre et vinderhold!"

Det skulle han aldrig have skrevet. Taberholdet fra sidst bed tænderne sammen og sønderbankede vinderholdet fra sidst.
På for 9 fik de en lille røvfuld og på bag 9 en kæmpe øretæve! På bag 9 havde taberholdet dobbelt så mange bogeys som vinderholdet. Av for den

Det forlyder at fællesskabet på taberholdet led en del. Således blev der undervejs spurgt til udskiftninger på holdet. En enkelt mand blev "sat af" på hul 13. Efter runden lod det til at den gode stemning var vendt tilbage. Om det er på grund af dagens spil, vides ikke, men 2 mand fra taberholdet tager en uge i træningslejr i Alicante i uge 2. Håber det vil give dem et boost. Misundelig er vi andre ihvertfald ikke, eller næsten ikke.

Nærmest hul. En sørgelig beretning. 16 skud i bøssen havde vi. Hvor mange ramte? Ja ingen var bare i nærheden af. Måske skulle vi ændre det til at ramme fairway på lige netop det hul vi spiller. Det kan såmænd blive svært nok.

Lige nu er har 3 mand passeret de 20 spillerunder (9 huller) og bruger fratrækkere. I næste runde ryger 2 mere med på den.

Kalenderen/spilleplan justeres ind med dagens Texas. Næste søndag? Sidst på ugen lover de mildning og regn. Vores egen bane formodes stadig at være en "sump", så booker vi ikke bare tid i Faaborg til Alle?. Den kan jo altid slettes igen.

9-jernet booker en bold og ligeledes undertegnede.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web