4. runde i vinterturnering 2015/16.

Kanonvejr for årstiden. Solen så vi dog ikke. 9-11 grader og meget svag vind.

1. gang vi er fuldtallige i november spilles der Texas scramble. Det blev så allerede idag den 1. november. Super. Spilleprogrammet justeres ind efter det.

Det blev en tæt affære. Det ene hold kom rundt i 75, det andet i 74. Men ved hjælp af vores hokus-pokus med længste drive og nærmest hul var det alligevel holdet der gik i flest slag som vandt. Golf er bare et pisse uretfærdigt spil ;-(

3 birdies ialt. 2 på taberholdet og 1 på vinderholdet. Der er ikke meldt om spektakulære slag, men vores alle sammens normale mister 100 %, formåede på forunderligvis at misse 12 ud af 13 fairways. Godt gået 9-jern.

Vores gennemgående turnering er en individuel turnering, så når vi spiller holdspil og den enkelte ikke har fuld styr på score/slag, tages der hensyn til det. Jævnfør nedenstående.

Point tildeling: Som vi har gjort tidliere.

4 ball: 8-6-4-2 - Selvom makkeren her er helt væk, har man stadig chancen for et godt resultat ved at gå en god runde.

Texas: Her kan du slå et rigtig godt slag, men så får du ikke selv mulighed for at slå videre på den, makkerne kan her slå den helt væk.
Derfor skal der ikke være så stor pointforskel i dette spil, så det bliver som tidligere. 8 point til alle på det vindende og 7 til taberne.

Men når alt kommer til alt, er Texas scramble altså et sjovt spil.

Først blev referat skrevet, da jeg så kom til resultat, kunne jeg se at der var noget vi ikke fik snakket om derude, mens vi drak en pils. Efterfølgende har jeg så haft et lille telefon møde med Per og han er enig i det følgende:
 
Vi har jo både for 9 og bag 9. Vi spiller fra scratch og ingen har tildelte slag, så sph er ikke i spil.
For 9 endte uafgjort 38 slag til det ene hold og 39 slag minus længste drive (-1 slag) til det andet hold. Derfor er alle tildelt 7,5 point på for 9. Bag 9 var der afgørelse på.

Ses næste søndag til "hvid Tee".

/web