1. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Faaborg - spilleform: Stableford fra gul.

Vinterpremiere, men der var nu ikke meget vinter over det. For 2-3 dage siden så det ud som om det skulle blive en rigtig våd og blæsende omgang. Men som så ofte før, kan vi ikke regne en skid med flere dages vejr pronoser.

Et helt igennem fantastisk sensommer vejr. Høj sol, lille, lille bitte brise (1-3 m/s) og temperaturen sneg sig op på 20 grader.
At banen i Faaborg så stod aldeles fremragende gjorde dagen endnu bedre. Den er klasser over Svendborgs i øjeblikket. Hele greens med rigtig god hastighed. Så må vi leve med der er et eller to såkaldte "tivoli" huller. Men det var nu nemt på denne dag.

Vi tog vinterregler i brug fra dag 1. D.v.s. oplæg overalt på nær det helt høje hø.

4 mand tilmeldt, oprindelig 5 incl. en gæst som desværre måtte melde fra på grund af sygdom.

Vi afprøvede et lidt anderledes koncept. På grund af sin sygdom, kan Ervin spille fra Tee 48. Det vil han lige afprøve et par gange inden det eventuelt bliver permanent. Den beslutning tager han selv. Nu bliver det i hvert fald afprøvet.

Turneringsledelsen holdt et kort udvalgsmøde hvor vi besluttede følgende:
Længste drive, pind og 2. slag. Ervin er med på alle huller uanset tee. Det giver at der bliver større spredning i de konkurrencer. Bom -

Idag på alle steder hvor der skulle bruges driver lå Ervin oftest længst fremme, der var dog et lille problem. Nogen gange lå den i semi.... så....

På dagens runde gik det hæderligt for alle på for 9, på bag 9 kneb det, en enkelt skilte sig lidt ud og det resulterede i 37 point og et fratræk i hcp på 0,2. Mærkeligt spil, det var ham som alt gik galt for på vores efterårs tur. Men sådan er det opreklamerede spil.

Ingen birdies, et par bolde væk, skæve slag, lige slag, duffere, det hele var i spil. Per puttede 2-3 stk på 6-8 meter direkte i koppen. Tommel up.

Under runden dukkede der en besked op fra vores kasserer. Der var 2 spillere som IKKE havde tilladelse til at spille. De påstår der er rod hos kassereren, penge er overført, men på grund af der ikke findes straks overførsel når det er forskellige banker, så er det ligesom postnord - der går mange dage før en overførsel kan ses.

En anden lille historie. Da vi står og tjekker ind, står der et ægtepar bag os. Dig har jeg sku set før, kan ikke lige placere dig, men tror vi har spillet fodbold mod hinanden, det kunne da sagtens tænkes sagde han, men lige da jeg sagde det, kunne jeg se hvem det var, trods det hvide hår. Allan Hansen tidligere OB, Hamburg og 13 A-landskampe. Jeg må have været god i de unge dage. Måtte så nødtvunget sige at så havde vi nok ikke spillet mod hinanden.

Langesø skulle være spillet idag, men den var optaget, så programmet er ændret næste søndag. Her snupper vi Langesø. Der er bestilt tid til 2 bolde. Karin´s navn figurerer, men slettes når vi ved hvem der kommer. De tilmeldte er på.

Tror det var dagens tekst.

Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web