Golf kan være svært  og ikke mindst reglerne.

Da jeg opdagede fejlen med stableford istedet for slagspil i søndags, fik jeg bare så ondt imaven den næste times tid.

Hvem har ikke prøvet at komme ind med streg på kortet i stableford og så erfare at det var slagspil der skulle spilles. Surt. Normalt er det et par som går ud for sig selv den slags sker for. At 7 mand kan gøre det, når det er nævnt flere gange i ugens løb er da fantastisk.
Reglerne er helt klare for den slags og dem har undertegnede rettet sig efter, til et par spilleres store fortrydelse. Dem med flest point i stableford for dagen. Det forstår jeg sådan set godt. Jeg og 9-jernet har tidligere spillet en TT runde hvor det var glemt. 9-jernet ikke så godt rundt, men undertegnede en kanonrunde - bare med en streg. Det var i Per´s regeringstid. Men ingen kære mor, (DISK). Det var jeg meget ked af. 9-jernet derimod tog det ikke så tungt, men gav udtryk for at "det var da synd for mig) ;-)

Når man glemmer at spille efter reglerne, må man efterfølgende tilrette reglerne så de passer til den måde man har spillet på. Er det ikke en glidebane? Hvad så fremover?

Jeg er ikke enig med Per og Lars. Men de virker meget fortørnede og kede af det, så for god ro og ordens skyld ruller jeg resultater tilbage til stableford for i søndags og glemmer reglerne.

Jeg kan med min bedste vilje ikke se at jeg har lavet fejl i resultater for i søndags.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web