22. Runde i vinterturnering 2014/15.

På trods af den lidt dårlige vejrudsigt var alle tilmeldte mødt frem. D.v.s. 5 mand høj i lidt snuskregn til at starte med. Det blev dog bedre og temperaturen fik et pænt nøk op, på sidste halvdel af runden.
Ervin havde dog kun mulighed for at gå 9 huller. Jytte havde arbejde der skulle gøres derhjemme.

9-jernet underskrev sig på en mail med "Det slidte 9-jern".  Han har fældet træer på Rømø, her i weekenden. Det er jo også et tungt job, når det vildeste han normalt giver sig i kast med, er at løfte en kuglepen.

Idag blev der lavet det, som burde have givet 3 dame øl, fordelt på 2 mand. Dem så vi nu ikke meget til. Per serverede humle efter runden.

Idag var der slagspil på programmet og nogen synes ikke det kunne gå stærkt nok, så det blev en koldstart af format. Lars som var mest fremme i skoene, fik straffen ned en "højder" som næsten nåede halvvejs til rød tee. Alligevel fik han kæmpet sig til en femmer.
Lars vandt for 9 og web bag 9. Web fik 35 og Lars 31 point efter stableford skalaen.

Web snuppede en enkelt birdie på hul 12.

Nærmest hul 6, tog Per. Men ganske usædvanligt, var der 3 på green og 2 udenfor. Tommestok for udmåling var ikke i brug.

Længste drive hul 17. Lars havde sørget for at skulle slå sidst ud. Fornuftig disposition.
De 2 første, rough i højre, web i fairway bunker. Lars kunne så slå et lille stille og roligt slag som lige nøjagtig nåede fairway. Den korteste af alle. Hvor svært kan det være? 

Så lige en video (hvis det vil virke) af det mest spektakulære idag. Lars Stenson fra søen hul 16. Da kamera manden ikke fik det hele med, kan det fortælles at bolden havnede på forklædet og derfra et 3 put. Lidt usædvanligt fra Lars Stenson.

Efter runden snakkede vi igen efterårs tour. Der har vist sig en lille åbning. Palle og konen annullerer muligvis deres rejse i efteråret. Derved bliver uge 37 ledig og ingen har noget i den uge. Så den afventer vi lige. Palle mailer alle når de har besluttet sig for det ene eller andet.

Ses. næste søndag.


/web