18. Runde i vinterturnering 2014/15.

Note fra Kamel rytteren.

Hvis dette læses, skal de næste par linjer ignoreres, for så er det lykkedes at hente dem.

Vi kom tilbage til hotellet kl. 17:30. Ole har sendt 2 mails med fotos. Forsøgte at hente de 32 MB. Men efter 45 min havde jeg kun fået hentet et halvt billede, så indtil videre er det opgivet.

Ref. Ljc.

Vejret var fint  (til at starte med ), - 1 gr. sol og ikke megen vind. Det blev dog hurtigt lidt overskyet, og de sidste par huller var det  ”sne-golf”.

Det var hårde/frosne greens der tog imod os i dag,  ramte vi greens; pliiing og væk var bolden.

9-huls banen og stableford fra gul blev valgt i dag. Tættest pinden hul 4, og længste drive hul 15. Alle var mødt op, med undtagelse af dadelplukkeren fra Thurø.   -  Jimmi hade dog en aftale med kone og børn, som godt ville hilse på ham, inden de drog mod UK, så Hr. Madsen spillede kun med på for-9. Og Ervin havde en aftale med sit toilet derhjemme, så det blev også kun til for-9, ( dårlig mave ). Men godt de kørte hjem de to, for ellers havde der ikke været mange point til os andre J    De nåede dog lige et par birdies inden afgang; Jimmi hul 6 og Ervin hul 9, FLOT !!

Hul 4, tættest pinden nogle var på green, men løb af så ingen xtra-point til nogen i dag. Længste drive hul 16, her slog Lars, Per med 4-5 meter.

Tee-club, havde sørget for en pakke til Hr. Horne som i morgen d. 2/2 runder de 60 år, det lignede vin !!    Til gengæld serverede Per kaffe, the, rundstykker og øl der manglede ikke noget ! Fælles tak herfra, og rigtig god dag i morgen, Per ! 

Mulighederne for efterårs-turen blev drøftet sporadisk, afventer dog til alle møder op næste søndag ?Fra os hernede i Syden skal der også lyde et stort tillykke til Per med den runde dag imorgen. Jeg forsøger jo nok at smide en besked på hans facebook profil. Han har lidt tilgode ;-)

/web alias Kamel rytteren