10 og 11. runde i vinterturnering 2016/17

10. Spillerunde helt til grin.

1 mand tilmeldt og fremmødt ud af 8 stk tee-clubbere. Runden kunne derfor ikke være tællende ifølge generalforsamlings beslutning.

Lidt ærgerligt da den fremmødte stillede forslag om alternative spilledato på netop denne dag. Men det blev nedstemt af flertallet. Men ikke en mødte op på den dato man havde stemt for. Noget mærkværdigt.

11. Spillerunde.

6 mand tilmeldt og fremmødt til "Lars tid" på denne første dag i 2017. Desværre uden "LARS".....

Dagens spilleform: Slagspil fra blå.

Kort og godt - Lortevejr. Jævn regn på 18 huller, men krydret med tykke stråler på hul 9. Moderate vindforhold og heldigvis en temperatur på ca. 6-7 grader. Men alt var vådt da vi kom ind.
På hul 11 kom driver og bold nogenlunde lige langt, for undertegnede. Der var IKKE dame øl for hverken driveren eller bolden. Svært at holde fast på køllerne.

Men som vi snakkede om, var det faktisk første gang i denne sæson, at runden er blevet afviklet i så skidt vejr.

Som om vejret ikke var drilagtigt nok, så var det desværre også spil til vintergreens på hul 11 til 18. Lignede lidt en fejl fra greenkeeper side.

Men al dette gjorde at 3 kyllinger faldt fra undervejs. 1 mand efter hul 9, 1 efter hul 13 og 1 efter hul 14. De fik så NR for bag 9. De 3 hardcore golfere spillede så runden færdig og vinderen skulle findes på hul 18. Da undertegnede lavede par, skulle Per have birdie. Per´s birdie put blev 2 mm for kort. Vi ventede 10-20-30 sekunder og havde det stået til Per var vi nok derude endnu, for at se om den dog ikke ville falde i. Havde "næsten" medlidenhed med ham, efter en brav kamp. Det var altså synd

Per lavede birdie på 14 og tog samtidig nærmest hul 2. slag på selvsamme hul.
Da der kun var 3 som gennemførte alle 18, er det forholdsmæssigt nemt at lave dagens top 3. Brutto/netto.
1. Web 84/76 - 2. Jimmi 102/82 3. Per 94/84.

Per og undertegnede er med dagens runder, kommet op på 20 tællende og opfylder dermed kravet om et vist antal spillerunder og er hermed også Tee-Club medlemmer i 2017/18.

Der var bred enighed fra dem som var tilstede at vintergreens er noget Yank at spille på. Den kommende uge lover de frost, så hvis det holder er stemningen mest til Faaborg, da deres greens i øjeblikket er nogen af de bedste som kan opdrives i hele DK.

2 ting kan forhindre dette:
 
1: "Lars tid". Skal vi på udebane skal starttidspunkt være kl. 10.
2: Vi skal være medlemmer af K81. Det er ingen af os vist endnu.

Jeg har modtaget girokort vedr. indbetaling af kontingent på kr. 6400,00 til SGK. Har så spurgt Emil om følgende:
Hvis jeg smider kr. 800,00 oveni, kan jeg så nå at være medlem allerede til den kommende weekend. Ja var svaret, hvis jeg lige ville smide en reminder i løbet af ugen. Det gælder selvfølgelig alle Tee-Clubber. Lige dette smider jeg på WhatsApp også, så ved alle det.

Skal vi være K81 medlemmer kan vi ligeså godt blive det omgående. Mit indtryk er, at alle Tee-Clubbere, vil være det i kommende sæson.

Doodle må blive debat forum i den kommende uge vedr. Faaborg - K81 og "Lars tid" hvis Faaborg bliver valgt.

Skrevet sådan som jeg lige husker det på en nytårsdag, samt lidt underskud på søvn kontoen!

Forbehold for tyrk og slavefejl.


Ses
.

/web