TEE CLUB LOGO

Webredaktøren missede en del detaljer angående snakken omkring det flotte projekt med Logo. Derfor har jeg lokket 9-jernet til lige at sætte det på skrift, så de tunghøre også kan komme med på "baggen".

----------------------------------------------

Ole havde været kreativ og havde designet og fået fremstillet en flot syet badge med TEE-CLUB logo til påsyning. Der var fremstillet ca. 50 stk., der blev fremvist under ølpausen på hul 19. Alle udtrykte ønske om, at vi søgte at købe en vinter windbreaker (jakke med lynlås helt igennem) og en polo som ”klubtøj”. Efter at have set på en lilla polomodel til fru Duen var vi enige om, at den version var for dyr. Filosoffen Lars kendte et par steder hvor vi måske kunne få noget godt til en god pris. Vi kigger alle efter gode tilbud og melder tilbage. Badges koster ca. 50,00 kroner pr. styk.

Champion modellen (logo+flag+navn syet direkte på) til golfbags kostede ca. 750,00 pr. stk., men måske lidt billigere nu vi havde skabelonen. Lad mig høre om nogen skulle have interesse (herunder om der haves en fri lomme (eller andet) der kan tages af bag’en for fremsendelse til symaskinen)
(for referat: 9-jernet)