Dialog i Doodle - februar 2014.

Lars:
Jeg skal beklage i topklasse, da jeg i dagens golfmøde i Faaborg, har fejllæst/mistolket brugt forkert handicap.
Jeg gik ud fra 0,1 højere i hcp, dette medførte en streg mere end berettiget. undskyld. Det skal aldrig ske mere ! Håber ikke det giver medlemmer ( jer) anledning til mistanke om bevist fusk. Spydige kommentarer modtages dog gerne. Tak til web for kontrollen/justeringen, således jeg kun får den placering der tilkommer mig.
Ses søndag.

Web:
Ingen betvivler din ærlighed. Kan så nemt smutte...... Det er ikke første gang det sker. Det står i referater. Gider bare ikke pløje dem alle igennem. Men tidligere er der bare rettet ind og intet andet. Den potte er ude.

Per:
Han skal diskes, og måske ikke kun for i søndags, måske hele sæsonen skal tages op til overvejelse, typisk, når først man bliver afsløres i sin svindel, så er der ingen grænser for hvilke undskyldninger der kan komme, nej det er slendrian, svindel og bedrag, er det.
og forøvrigt er han sikkert også socialdemokrat!
Ja, jeg fnyser, puha der er noget helt galt i Danmark.

9-jern:
Tiger Lars & Woods diskes ikke for at aflevere forkerte scorekort. Hvis spillerne har en særlig status, er der præcedens for på allerhøjeste sted, at reglerne ikke gælder efter særlige undtagelsesregler. Hertil kommer den almindelige frikendende regel "in dubio pro reo" (tvivlen før retten), hvorefter tvivlen skal komme den sigtede til gode. Tee-Club spiller jo lidt efter egne regler der tilpasses situationen, hvilket jo også ses af, at fairway ikke ligger ude i træerne trods bestikkende føs'da'schokolade.

9-jern:
THI KENDES FOR RET og DEN HØJE GOLFGUD:

"LARS BØR FRIKENDES MOD BETALING AF ØL I LINDE STRØMME. BETALINGSFRISTEN SÆTTES TIL NÆSTE SØNDAG DEN 2. MARTS 2014 SENEST KLOKKEN 14.30."

Per:
Jeg bøjer mig for rettens ord, men det håber jeg også Lars gør.

Lars:
Takker for sammenligningen med Mr. Woods, er han ikke lidt mørkere i huden end jeg ? Takker dog mere for frikendelsen. Vil nok heller kaldes socialdemokrat end " Pia-nist" , men jeg xèr dog ikke ved nogen af disse partier, den snak kan vi ta` en anden dag. Der vil kommende søndag være øl og små skarpe da det tilsyneladende er midlet for at komme ud af en "klemme", Hvad der skal til for at gøre fairways bredere ved jeg godt...... en græsslåmaskine :o) Skal jeg medbringe en sådan ?

PER:
Lyder som en god ide' Lars, det hele, tager du ikke lige en tromle med også, så kan green's blive rigtigt gode igen.
ps. det med hud farve ændre vi på om 3 uger.